Drie-eenheid Velp

51°45'45.8"N 5°43'01.3"E

De drie-eenheid in Velp is een bijzonder ensemble. Het bestaat uit het Emmausklooster, het klooster van de zusters en het Vincentiuskerkje.

Cultuurhistorisch gezien is de drie-eenheid in Velp één van de iconen van Brabant. Het geheel van de verhalen die zich eeuwenlang afgespeeld hebben in de drie-eenheid is uniek in Brabant.

  Waar werken de studenten aan?

  Vanuit de provincie zijn er al ideeën voor een nieuwe bestemming voor de drie-eenheid in Velp: zoals dat het een locatie kan worden waar cursussen gegeven kunnen worden, waar wonen met zorg geboden kan worden en waar ook horeca en toerisme een plaats kunnen krijgen.

  Om het klooster in de markt te zetten, wordt er tot september dit jaar door een student gewerkt aan een aanzet tot een overkoepelend communicatieplan. Open vragen liggen er vanaf september 2018 op meerdere terreinen: hoe kunnen we bepaalde segmenten uit de doelgroep specifiek bereiken? 

  Naar de virtual tour

  Ook bijdragen?

  De drie-eenheid is een nieuw project voor GRUTS. We zoeken verschillende studenten om nieuwe concepten te ontwikkelen. Wil je iets bijdragen met jouw creatieve ideeën? Meld je dan bij ons!

  • Conceptontwikkeling toekomstige bestemmingen
  • Conceptontwikkeling verhaallijnen
  • Marketing en communicatie
  Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch
  ©2018