Stijn en Luuk aan het werk achter de laptop

GRUTS zoekt jou!

Moet je iets met Erfgoed hebben of er veel van weten? Nee hoor, dat komt vanzelf. Ben jij een ondernemend, vernieuwend, maatschappelijk betrokken, kun je zelfstandig werken en hou je van een uitdaging en dan is werken bij GRUTS vast iets voor jou. Je kunt bij ons stage lopen of als starter aan de slag via de startersbeurs (www.startersbeurs.nl).
Laat je interesse weten via gruts@brabant.nl.

Stages bij GRUTS zijn op dit moment niet mogelijk!!! We weten niet of dit in de toekomst weer zo zal zijn. Je kunt op deze pagina dan de laatste stand van zaken lezen.

Stageplek GRUTS

GRUTS zoekt jou!

Ben jij een student (mbo-hbo-wo) met een frisse blik, op zoek naar een uitdaging?

Dan ben je bij GRUTS aan het juiste adres, jij bent aan zet om jouw input te leveren aan een erfgoedlocatie in Brabant.

Tijdens je stage werk je in een multidisciplinair team, binnen dit team heb jij jouw eigen taken.

Wat je taken zijn, is afhankelijk van je opleiding en de opdracht die je meekrijgt, de mogelijkheden zijn eindeloos bij GRUTS.

‘VOOR STUDENTEN – DOOR STUDENTEN’

5 redenen om stage te lopen bij GRUTS:

1. Jouw visie op de toekomst van Brabant

2.Veel vrijheid om jouw idee uit te werken

3. Maatschappelijk actuele thema’s

4. Samenwerken in multidisciplinaire teams

5. Een marktconforme stagevergoeding

Meer informatie? Stuur een mailtje naar gruts@brabant.nl en wie weet loop jij binnenkort rond in het Provinciehuis!

We zoeken jouw frisse blik!

GRUTS werkt samen met de jonge visionairs om erfgoed locaties een nieuwe toekomst te geven. Waar iemand in erfgoed misschien een oud en vervallen gebouw ziet, zie jij een modern hotel of kantoorruimte. Je hebt een langetermijnvisie en denkt voortdurend na hoe het anders en beter kan. Je bent ambitieus en niet bang om wegen te bewandelen die niet eerder bewandeld zijn.

Nikki en Sanne aan het werk achter hun laptop

Supergave projecten

Gruts doet supergave projecten op het gebied van Erfgoed, je werkt aan een reele opdracht voor Erfgoedcomplexen en/ of organisaties zoals een klooster of een museum. Je wordt benaderd als een Young Professional, je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en wat je oplevert wordt ook daadwerkelijk gebruikt, en verdwijnt dus niet in een diepe la maar moet dus wel van goede kwaliteit zijn.
Zo hebben onze studenten al mooie films gemaakt voor een opdrachtgever (wie kan er zeggen dat ie voor zijn stage een drone heeft mogen gebruiken?) maar ook een concept en logo dat gebruikt wordt op de kloosterwijnen. Voor de projecten Fort Sabina en Dongecentrale zijn groepen studenten zelfs verantwoordelijk voor de hele herbestemming, van A totZ.