Ouwe meuk is keileuk, slogan van GRUTS

Voor en door studenten

GRUTS is een programma van de provincie Noord-Brabant, waarin we studenten (mbo, hbo en wo) betrekken en mee laten denken over allerlei erfgoedvraagstukken.

Wees creatief!

We willen onze studenten vooral ook mee laten werken aan nieuwe creatieve oplossingen voor het behoud van erfgoedlocaties en oude verhalen van Brabant. GRUTS werkt samen met jonge visionairs om erfgoed een nieuwe toekomst te geven. Het motto van GRUTS: Ouwe meuk is leuk!

Voor 2021 nog een paar stageplaatsen beschikbaar

Op dit moment hebben we nog een beperkt aantal mogelijkheden om stage te lopen bij onze GRUTS-projecten. Het is nog niet duidelijk of dit in de toekomst nog zo zal zijn.  Geïnteresseerden kunnen nog contact opnemen!

Verantwoordelijkheid

Je krijgt veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid tijdens je werk bij GRUTS. We benaderen je als een young professional die een reële opdracht uitvoert voor een opdrachtgever, zoals een museum, klooster of vervallen fabriekshal.

Voel je je betrokken bij (de geschiedenis van) Brabant, of is het juist nieuw voor je en wil je er meer van weten? Kijk dan wat GRUTS voor jou kan betekenen! Kijk op onze website www.gruts.nl of onze LinkedIn, Facebook en Instagram- paginas.

Binnen GRUTS kun je stage lopen of afstuderen.