Missieklooster Kostbaar Bloed

51°31'39.1"N 5°39'54.5"E

Het missieklooster van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel is een internationaal thuis voor ongeveer 50 Missiezusters.

De eerste en voornaamste opgave van de zusters in Heilig Bloed is het gebed voor de wereld en de zorg voor de oudere en zieke medezusters die na hun jarenlange inzet in verre landen hier hun levensavond doorbrengen.

De zusters willen de missionaire opdracht naar hun beste vermogen waarmaken. Naast alle werkzaamheden die de samenleving binnen de kloostermuren vraagt, wil de gemeenschap hun huis en hart open stellen voor al diegenen die zowel geestelijk als lichamelijk tot rust willen komen. 

 

  Waar gaan de studenten aan werken?

  Twee Communicatie en Multimedia Design studenten gaan voor het eerst vanuit GRUTS aan de slag voor dit klooster. Zij gaan een overkoepelend concept ontwikkelen waarin de spannende verhalen van de Missiezusters van het Kostbare Bloed een prominente plaats krijgen. De experience van de bezoekers wordt hierdoor verbeterd zodat een bezoek aan het klooster een grotere indruk achterlaat. De verhalen van de zusters staan centraal. 

  Meer te weten komen? Bekijk dan hier de blog van de studenten waar het proces op staat.

  Ook bijdragen?

  Het Missieklooster Kostbaar Bloed is een nieuw project voor GRUTS. We zoeken verschillende studenten om nieuwe concepten te ontwikkelen. Wil je iets bijdragen met jouw creatieve ideeën? Meld je dan bij ons!

  • Ontwikkeling digitale middelen zoals websites, apps
  • Conceptontwikkeling rondom erfgoedverhalen
  • Doelgroeponderzoek
  • Marketing- en communicatieplannen erfgoedlocaties
  Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch
  ©2018